Jobba hos oss

Morgondagens finansiella infrastruktur

Vill du vara med och skapa morgondagens finansiella infrastruktur? Vill du arbeta långsiktigt och hållbart med kunden i fokus på ett internationellt företag i hjärtat av Stockholm och den svenska finansmarknaden? Då kommer du att trivas hos oss!

Om Euroclear Sweden

Euroclear Sweden har varit Sveriges värdepapperscentral i över 50 år. I egenskap av finansiell infrastruktur spelar vi en avgörande roll i det finansiella systemet. Idag står vår bransch inför nya, spännande utmaningar på en dynamisk finansiell marknad.

Vi är en del av den internationella Euroclear-koncernen som har kontor runt om i världen med omkring 4 000 anställda. På kontoret i Stockholm finns omkring 140 anställda.

Som anställd på Euroclear får du möjlighet att arbeta i en internationell miljö som präglas av öppenhet och mångfald. Vi erbjuder många aktiviteter för dig som anställd vad gäller kompetensutveckling inom din profession, samt möjligheter att växa inom företaget, både i Sverige och internationellt. Du erbjuds också en rad förmåner inom träning och hälsa för att skapa hållbara medarbetare. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att kombinera kontorsarbete och hemarbete.

Lediga tjänster

Via länken nedan kan du söka bland våra lediga tjänster på LinkedIn.
 

Vi är stolta och glada över att, för andra året i rad, få utmärkelsen
Karriärföretag 2024

 

 

Relaterat innehåll

Om Euroclear Sweden

Vi bidrar till en säker och effektiv hantering av värdepapper på den svenska marknaden och har gjort det sedan 1971.
Läs mer

Kontakt

Här hittar du adresser och kontaktuppgifter till oss på Euroclear Sweden.
Läs mer