Vantage by Euroclear

Snabbare, djupare analys för Investor Relations

Vantage by Euroclear är en informations- och analystjänst som ger en fördjupad inblick i ett bolags aktieägande. Tjänsten ger möjlighet att följa sitt bolags aktieägarstruktur och rörelser kring den egna aktien.

Tjänsten har även integrerad information från Morningstar avseende utländska ägare, aktuell börsinformation från Millistream samt information om flaggningar och blankningar.

Hantera er ägardata med Vantage by Euroclear

Tydlig ägarstruktur

Här ser ni vem som köper, vem som äger och alla förändringar som sker. Vem eller vilka som står bakom utländska institutionella förvaltare.

 

Flexibla trendrapporter

Exportera och presentera detaljerad information med ett knapptryck. Tack vare lättbegripliga interaktiva visualiseringar får du ett verktyg för alla dina rapporter.

 

Originaldata

Verktyget har skapats av orginaldata direkt från källan - Euroclear Swedens aktieägarregister. Tillsammans med data från hela världen ger det en faktabaserad insyn.

 

Fler fördelar med Vantage by Euroclear

Vantage by Euroclear har ett användarvänligt gränssnitt med tillförlitlig orginaldata direkt från Euroclear Swedens aktieägarregister.

Med Vantage by Euroclear kan du:

• följa alla förändringar i ägarstrukturen

• få hela bilden av vilka som utgör din ägarbas både nationellt och internationellt

• analysera information i tabeller och interaktiva visualiseringar

• sortera, filtrera och sök data efter dina specifika behov

• analysera ägaruppgifter utifrån olika parametrar

• exportera data och visualiseringar

Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig. 

 
 
 
*
captcha
 
 


Euroclear Sweden säkerställer och upprätthåller vår integritetspolicy genom att behandla den information som våra kunder anförtror oss på ett varsamt och ansvarsfullt sätt. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och hitta vår integritetspolicy här.


Relaterat innehåll