Palvelut osapuolille

Turvallinen järjestelmä selvitykselle ja säilytykselle

Joustavat ja turvalliset palvelumme ovat keskeinen osa toimivaa rahoitusmarkkinaa. Tarjoamme selvitys-, säilytys- ja liikkeeseenlaskupalveluita osapuolille ja tilinhoitajille. Palvelumme sopivat niin pienille paikallisille kuin globaaleille toimijoille.

Meillä on yksi Euroopan moderneimmista arvopaperikeskusjärjestelmistä, joka toimii kansainvälisillä standardeilla. Olemme uusineet kaikki arvopaperikeskusjärjestelmämme vaiheittain ja viimeinen vaihe siirtää arvopaperikaupanselvityksen Euroopan keskuspankin TARGET2-Securities -selvitysalustalle syyskuussa 2023. 

Uusi arvo-osuusjärjestelmämme, Infinity, mahdollistaa Suomen kaupanselvityksen siirtämisen eurooppalaiseen yhteisöön, turvaten samalla kotimaisen säilyttämisen. 

Euroclear Finlandin osapuolet

Olemme listanneet osapuolet heidän rooliensa mukaisesti. Löydät listalta myös heidän BIC-koodinsa. Tutustu listaan sivun oikeassa reunassa.

Hae osapuoleksi

Ota yhteyttä meihin, niin keskustellaan lisää!

Voit myös tutustua hakemusprosessiin esittelyvideon muodossa.  Videot löytyvät MyEuroclearista > (vaatii rekisteröitymisen). Jos et ole vielä rekisteröitynyt MyEurocleariin, paina oikean yläkulman MyEuroclear-linkkiä.