Euroclear careers

Euroclear careers

Euroclear Finland – yhteisö rahoitusmaailman ytimessä

Me Euroclearilla Finlandilla eli tutummin Suomen arvopaperikeskuksessa pidämme huolen, että arvopaperikauppa sujuu luotettavasti ja tehokkaasti. Yhdistämme arvopaperien liikkeeseenlaskijat ja sijoittajat eli varmistamme, että esimerkiksi osakkeet ja raha vaihtavat omistajaa samanaikaisesti ja turvallisesti. Myös IT on meillä isossa roolissa, koska Euroclear Finland ylläpitää arvo-osuusjärjestelmää, johon kaikki Suomessa liikkuvat arvo-osuudet kirjataan ja jossa säilytetään valtavasti rahoitusmarkkinoille olennaista tietoa.

Voisikin sanoa, että me olemme ne raiteet, joilla rahoitusmarkkinoiden juna kulkee.

Helsingin Kampissa sijaitsevalla toimistollamme työskentelee noin 130 eri alojen huippuammattilaista. Lisäksi kuulumme Euroclear-konserniin, joten meillä pääsee myös osaksi yli 4 000 kansainvälisen kollegan verkostoa.

Jatka lukemista ja ota urasi seuraava askel Euroclear Finlandilla!

Neljä syytä valita Euroclear Finland

Ainutlaatuista työtä finanssialan ytimessä

Työmme ei ehkä näy usein arkielämässä, mutta roolimme rahoitusmarkkinoiden toimijoiden yhdistämisessä on kriittinen. Olemme Suomen ainoa arvopaperikeskus eli meidän vastuullamme on huolehtia, että arvopaperimarkkinoilla kaikki toimii kuten pitääkin. Tämä rooli on luotettu Suomessa vain meille ja tästä olemme ylpeitä. Uniikin roolimme ansiosta meiltä löydät paljon ainutlaatuisia ja erittäin monipuolisia työtehtäviä.

Jatkuva kehittyminen pitää mielenkiinnon yllä

Arvo-osuusjärjestelmän ylläpitämisen ohella me myös kehitämme toimintaamme ja tuotamme asiakkaillemme hyödyllisiä palveluita. Kokeilemme ennakkoluulottomasti uutta, josta hyvä esimerkki on vuonna 2022 ensimmäistä kertaa järjestämämme Hackathon-tapahtuma. Monissa tehtävissä pääsee tarkastelemaan asioita laaja-alaisesti ja ottamaan vastuuta. Voitkin olla varma siitä, että meillä ammatillinen osaamisesi kasvaa jatkuvasti.

Kollegoina alan kovimmat ammattilaiset

Haluatko haastaa itseäsi ja kehittyä urallasi? Olet tullut oikeaan paikkaan. Asiantuntijoitamme yhdistää ammattitaito, intohimo sekä sitoutuminen yhteisiin tavoitteisiin. Monella meistä on pitkä tausta esimerkiksi rahoitus- tai IT-aloilta, ja samalla meillä on tilaa uusille kyvyille. Meille voi tulla myös suoraan koulun penkiltä ja kasvaa vaihtelevien työtehtävien kautta arvostetuksi ammattilaiseksi. Halutessasi voit ponnahtaa meiltä myös kansainväliselle uralle.

Bisnestä välittävällä otteella

Meillä onnistumisia juhlitaan yhdessä, ja minkään asian kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Vaikka otamme työmme vakavasti, ilmapiirimme on rento. Järjestämme yhteisiä tapahtumia ja teemme yhteistyötä yli yksikkörajojen. Olemme kaikki yhtä porukkaa – uraansa aloittelevasta aina toimitusjohtajaan.

Kollegamme sanoin: “Miten täällä voikin olla niin hyviä tyyppejä?”

Työntekijämme kertovat kokemuksistaan

Tanja Hautala

Projektipäällikkö Tanja Hautala kertoo kyberturvallisuudesta ja Euroclear Finlandin IT-yksikön työilmapiiristä.

Mikael Nagy

Mikael Nagy on päässyt aloittamaan oman asiantuntijauransa Euroclear Finlandin operatiivisessa yksikössä. Videolla hän kertoo, miksi suosittelee Euroclearia työpaikkana.

Euroclear-konserni

Olemme osa kansainvälistä Euroclear-konsernia, joka toimii Euroopassa, Aasiassa ja Amerikassa. Meillä on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista.

Konsernimme kasvaa ja kehittyy vauhdilla, ja meiltä löytyykin jatkuvasti uusia mielenkiintoisia kansainvälisiä työmahdollisuuksia.