Jobba hos oss

Morgondagens finansiella infrastruktur

Vill du vara med och skapa morgondagens finansiella infrastruktur? Vill du arbeta långsiktigt och hållbart med kunden i fokus på ett internationellt företag i hjärtat av Stockholm och den svenska finansmarknaden? Då kommer du att trivas hos oss!

Om Euroclear Sweden

Euroclear Sweden har varit Sveriges värdepapperscentral i över 45 år. I egenskap av finansiell infrastruktur spelar vi en avgörande roll i det finansiella systemet och är en pålitlig och stabil leverantör av finansiella tjänster. Idag står vår bransch inför nya, spännande utmaningar på en dynamisk finansiell marknad.

Vi är en del av den internationella Euroclear-koncernen som har 15 kontor runt om i världen med omkring 4 000 anställda. På kontoret i centrala Stockholm är vi drygt 100 medarbetare.

Som anställd på Euroclear får du möjlighet att arbeta i en internationell miljö som präglas av öppenhet och mångfald. Vi erbjuder många aktiviteter för dig som anställd vad gäller kompetensutveckling inom din profession, samt möjligheter att växa inom företaget, både i Sverige och internationellt. Du erbjuds också en rad förmåner inom träning och hälsa för att skapa balans i livet.

Lediga tjänster

Via länken nedan kan du söka bland våra lediga tjänster, både i Sverige och inom hela Euroclear-koncernen.

Relaterat innehåll

Om Euroclear Sweden

Vi bidrar till en säker och effektiv hantering av värdepapper på den svenska marknaden och har gjort det sedan 1971.

Kontakt

Här hittar du adresser och kontaktuppgifter till oss på Euroclear Sweden.
Läs mer