Investor Relations

Våra tjänster för dig som arbetar med Investor relations

Relationen med investerare är ett viktigt och mångsidigt arbete. Vi erbjuder olika tjänster som gör livet lättare för dig som jobbar med Investor Relations.

Stöd vid bolagsstämmor

Det är mycket att tänka på när det är dags att arrangera en professionell bolagsstämma, vilket kan vara en utmaning. Särskilt inför årsstämman är det mycket som ska ordnas på kort tid, och det kan lätt bli en boll för mycket att hålla i luften.

Om du vill minska på stressen och få en professionellt genomförd bolagsstämma där allt går som tåget kan du ta hjälp av oss. Våra seniora konsulter har erfarenhet från hundratals bolagsstämmor och kan hjälpa dig med allt från att ta emot och registrera anmälningar till att vara på plats och sköta voteringen på dagen för stämman.

Följ ägandet i bolaget med Analys

En viktig del av det löpande Investor Relations-arbetet är att noga följa utvecklingen av ägandet i ditt bolag. För dig som redan är avstämningsbolag hos oss erbjuder vi webbtjänsten Analys som enkelt låter dig skapa tydliga rapporter med detaljerad information om dina ägare.

Med Analys kan du:

  • Få en komplett bild av ägarstrukturen i ditt företag
  • Skapa fullständiga rapporter med både förvaltarregistrerade och direktregistrerade ägare
  • Bli uppdaterad halvårsvis, kvartalsvis, månadsvis eller varje dag
  • Se vilka bolagets största ägare är, sorterat på innehav eller antal röster
  • Snabbt bli underrättad om förändringar i ägandet

Du kan också välja att få information om det utländska ägandet i ditt aktiebolag, dvs. utländska institutionella aktieägare som döljer sig bakom förvaltare.

Vill du veta mer?

Kontakta Torkel Edström för att få reda på mer om Euroclear Swedens tjänster inom investor relations

Torkel Edström, Sales & Relationship Manager

073-684 91 16
torkel.edstrom@euroclear.com

Snapshot

En av våra mest populära rapporter är Snapshot. Med Snapshot får du snabbt en överblick över de mest relevanta aktiviteterna bland bolagets aktieägare.

Informationen i Snapshot baseras på tjänsten Analys och visar en jämförelse av ägardata för den senaste månaden, föregående månad och det senaste årsskiftet. Snapshot levereras månadsvis i PDF-format via e-post.

Ja tack, jag vill bli kontaktad av en expert från Euroclear

*
 
 
*
captcha