Vuoden kolmas suomenkielinen uutiskirjeemme on julkaistu. Tutustu ajankohtaisiin aiheisiin ja tilaa seuraava julkaisu suoraan sähköpostiisi.

Tutustu uutiskirjeeseen ja tilaa seuraava julkaisu suoraan sähköpostiisi.

Aiheina tässä julkaisussa

  • Ensi kevään yhtiökokouskauden valmistelu käynnissä 
  • Positiivista palautetta seminaareista 
  • Uusi arvopaperikeskusjärjestelmä käyttöön helmikuussa 
  • Ajankohtaisia asioita 
  • Euroclear Finland mukana platinasponsorina 
  • Muutoksia osakasluettelon tietosisältöön 
  • Positiivista palautetta asiakastyytyväisyyskyselystä

Ensi kevään yhtiökokouskauden valmistelu käynnissä

Yhtiöt suunnittelevat jo vilkkaasti tulevia yhtiökokouksiaan. Vilkkain kausi on odotettavissa maaliskuusta toukokuun loppuun.

Asiakaspalvelutiimimme on jo valmiina auttamaan kevään yhdessä tärkeimmistä sijoittajasuhdetapahtumista - yhtiökokouksissa. Ole rohkeasti yhteydessä!

Positiivista palautetta seminaareista

Järjestimme liikkeeseenlaskijoille seminaarit Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Tilaisuudet saivat paljon positiivista palautetta sisältönsä ja esiintyjiensä puolesta.

Ajankohtaisia asioita

Kokosimme ajankohtaiset asiat yhdeksi listaksi. Listalla ovat muun muassa tiedot tulevista koulutuksista, hinnaston voimaantulosta ja säännöistä.

Team Rynkeby - God Morgon: Euroclear Finland mukana platinasponsorina

Tänä vuonna Espoon joukkueessa pyöräilee yksi Euroclear Finlandin työntekijöistä, Kati Lappalainen. Tämä on kolmas vuosi, kun yhtiöstämme on pyöräilijä mukana kyseisessä joukkueessa. Toimimme Team Rynkeby - God Morgon Finlandin platinasponsorina.

17.3.2016 hallitus antoi esityksen lainsäädännöstä, jolla EU:n arvopaperikeskusasetus pannaan täytäntöön Suomessa. Eduskunta on hyväksynyt muutokset ja Osakasluettelopalveluita on nyt päivitetty vastaamaan uutta osakeyhtiölakia.

Positiivista palautetta asiakastyytyväisyyskyselystä

Toteutimme syksyllä uudistetun asiakastyytyväisyystutkimuksemme, johon saimme ilahduttavan paljon vastauksia. Liikkeeseenlaskija-asiakkaidemme asiakastyytyväisyys säilyi korkealla tasolla ja tyytyväisyysindeksi oli 82.2.

Korkeimmat arvosanat saimme jälleen kerran asiakaspalveluhenkilöstömme suorituksesta ja onnistumisesta. Saimme myös palvelujemme kehittämiseen liittyvää palautetta, jota tulemme hyödyntämään tulevassa palvelukehityksessämme. Kiitämme kaikkia kyselyyn vastanneita arvokkaasta palautteesta.

Tutustu myös

18/12/2016

Uutiskirje - Kohti vuotta 2018

Vuoden 2017 kolmas suomenkielinen uutiskirjeemme on julkaistu. Tutustu ajankohtaisiin aiheisiin ja tilaa seuraava julkaisu suoraan sähköpostiisi.

Lue lisää

Ota yhteyttä - autan mielelläni

Pekka Isosomppi
Head of Communications & Public Affairs
pekka.isosomppi(at)euroclear.eu
+358 20 770 6336