Tämän vuoden Espoon joukkueessa pyöräilee yksi Euroclear Finlandin työntekijöistä, Kati Lappalainen. Tämä on kolmas vuosi, kun yhtiöstämme on pyöräilijä mukana kyseisessä joukkueessa. Toimimme Team Rynkeby - God Morgon Finlandin platinasponsorina.

Kati Lappalainen Euroclear Finlandista on mukana Team Rynkeby - God Morgon Finlandin joukkueessa kaudella 2018. Lappalainen seuraa Ulla Jaarteen ja Ulla Heikkilän pyörän jälkiä kohti Pariisia.

"On huikeaa, että työnantajani Euroclear Finland toimii viime vuoden tapaanTeam Rynkeby - God Morgon Finlandin platinasponsorina. On hienoa päästä mukaan projektiin, jossa oma kestävyys punnitaan ja kaikki hyvä menee lyhentämättömänä apua tarvitseville, kertoo Kati Lappalainen Euroclear Finlandista."

Lappalainen jatkaa: "Poljemme ensi kesänä seitsemässä päivässä 1200 kilometrin matkan Helsingistä Pariisiin ja tätä urakkaa varten olemme aloittaneen yhdessä treenaamisen. Meillä töissä seurataankin tiivisti projektin etenemistä. Espoon joukkueen kuulumisia voi seurata esimerkiksi Facebookissa 'Team Rynkeby - God Morgon Espoo' ryhmän kautta."

Faktoja

Team Rynkeby - God Morgonissa on

  • 1 900 pyöräilijää
  • 450 avustajaa
  • 48 joukkuetta
  • Osallistujat tulevat Suomesta, Tanskasta, Ruotsista, Norjasta, Färsaarilta ja Islannista.

Lahjoitukset vuonna 2017

Vuonna 2017 Team Rynkeby – God Morgon lahjoitti 8,77 miljoonaa euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tästä summasta Suomessa sai Sylva ry 396 569 euroa ja Aamu Säätiö 169 958 euroa.

Syöpää sairastavien lasten vuoksi

Valtakunnallisena potilasjärjestönä Sylva ry:n pääosin lahjoitusvaroilla pyörivän toiminnan ydinaluetta on syöpäsairaiden lasten ja nuorten kuntouttaminen, vertaistuen tarjoaminen sekä heidän perheidensä tukeminen muun muassa kursseilla ja lomilla.

Lisäksi Sylva ry tukee lasten syöpäsairauksien hoitoja tutkimustyötä, julkaisee tautiryhmäkohtaisia hoito-oppaita, säännöllisesti ilmestyvää jäsenlehteä sekä muuta tiedotusmateriaalia ja järjestää koulutustilaisuuksia syöpäsairaiden lasten ja nuorten parissa työskentelevälle hoitohenkilökunnalle. Sylva tekee valtakunnallisella tasolla aloitteita syöpäsairaiden lasten ja nuorten ongelmien ratkomiseksi ja myös tiivistä yhteistyötä maakunnallisten syöpäyhdistysten, vanhempainkerhojen ja lapsiasiajärjestöjen kanssa.

Lähde: Team Rynkeby:n kotisivut

Tutustu myös

28/06/2018

Euroclear Finland mukana platinasponsorina

Tämän vuoden Espoon joukkueessa pyöräilee yksi Euroclear Finlandin työntekijöistä, Kati Lappalainen. Tämä on kolmas vuosi, kun yhtiöstämme on pyöräilijä mukana kyseisessä joukkueessa. Toimimme Team Rynkeby - God Morgon Finlandin platinasponsorina.

Lue lisää

Ota yhteyttä - autan mielelläni

Pekka Isosomppi
Head of Communications & Public Affairs
pekka.isosomppi(at)euroclear.eu
+358 20 770 6336