Euroclear Finland uudistaa yhtiökokouspalvelujaan.

Euroclear Finland Oy tarjoaa arvo-osuusjärjestelmässä oleville yhtiöille monipuolisia omistaja- ja yhtiökokouspalveluja. Palvelujen avulla yhtiöt voivat luotettavasti ja tehokkaasti huolehtia osakkeenomistajien oikeuksien toteutumisesta sekä yhtiökokouksen tehokkaasta ja juridisesti pätevästä läpiviennistä.

Vuoden 2020 yhtiökokouskaudesta alkaen yhtiöiden on mahdollista tarjota osakkailleen elektroninen äänestäminen yhtiökokouspaikalla osana Euroclear Finlandin yhtiökokouspalvelujen tuotevalikoimaa. Elektroninen äänestys tapahtuu tehokkaasti ja luotettavasti tätä tarkoitusta varten suunniteltujen äänestyslaitteiden ja suojatun verkon avulla. Äänestystulos on nähtävissä sekunneissa, ja äänestysjärjestelmän käyttö on yksinkertaista. Lisäksi osallistujien sisäänkirjautuminen yhtiökokoukseen nopeutuu, kun heille annetaan paperisen äänilipun sijaan älykortilla varustettu äänestyslaite. 

Euroclear Finlandin tarjoama elektroninen äänestys on räätälöity osaksi luotettavaa ja tuttua yhtiökokouspalveluamme, johon kuuluvat kaikki vaiheet yhtiökokousilmoittautumisesta loppuraportteihin. Kokouspaikalla tapahtuvan elektronisen äänestyksen lisäksi myös perinteinen lippuäänestys on edelleen mahdollista, minkä lisäksi ennakkoäänestyspalvelumme on käytössänne kuten aiemmin.

Lisätietoja yhtiökokouspalveluistamme >

 


Lisätietoja

Esa Kankkunen
Sales and Relationship Manager
020 770 6284
esa.kankkunen(at)euroclear.eu